INLOGGEN
«»

Kleine Jezus

Voor veel mensen
lig Je nog steeds
in de voederbak
en ben je
klein gebleven

je ligt nog steeds
in de stal
een schamel dak
en blijft daar
heel je leven

lieve Jezus
ik hoop wel
dat je groeien mag
van al die mensen
die denken
heel groot te zijn

leer ze nederigheid
respect en ontzag
groei met ze mee
Heer ze zijn soms
zo klein

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleine Jezus’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.