Hoe ver is het nog?

Coby Poelman - Duisterwinkel

 Reizend door uw Woord,
 waakzaam als de wijzen
 volgen we uw Licht
 dat elke nieuwe dag
 opkomend uit het Oosten
 Uw Weg ons wil wijzen
 met Goddelijke overwinningskracht.

 Verheugd verwachten wij
 de komst van ’t Koninkrijk,
 de dag waarop uw Licht
 zal blijven stralen
 als teken dat U ons
 voor eeuwig hebt bevrijd.

 Knielend voor uw Troon,
 het kostbaarste U gevend,
 de liefde voor U
 die we dagelijks van U kregen
 in geuren van Nardus
 om ons heen gevleid,
 loven we in bruidskleed
 U in uw Heerlijkheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd door het verhaal van de wijzen uit het Oosten, vertaald naar onze tijd.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoe ver is het nog?’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.