eens kom ik Thuis

Caroline Verbaan

Alles is gereed in het Vaderhuis
zal jij daar ook zijn straks?
De tijd dringt, het is nog niet te laat
de Vader verlangt en wacht.
Kom, God geeft u nog tijd
Hij kan en Hij geeft, bent jij al bereid?
Vertel Hem je schuld, je pijn en verdriet
belijd het, weet dat Hij je ziet.
Door Jezus sterven aan aan het kruis
mag je dan weten;
eens kom ik Thuis!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Caroline Verbaan (Actief sinds: 10-12-2017)

Informatie bij het gedicht

het Vaderhuis, oproep, Thuis komen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘eens kom ik Thuis’ van Caroline Verbaan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.