LIEFDE STERKT

Han Messie

God aanroepen
als Heer over alle bestaan
is de grootste zegen
voor menselijk gemoed

in alle ernst
meelopen aan Jezus' hand
wijst het pad door goed leven
dat zich elke dag hernieuwt

ofschoon het merendeel
van de samenleving
de Heiland der wereld
in naam ziet zal kennen
dringt Diens wil steeds meer door
in het daagse werk
van hen die zich geven
aan zorg voor gebrekkigen
en minder bedeelden
om deze mensen
overeind te helpen
voor het bewandelen
van een sterke levensweg.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Han Messie (Actief sinds: 18-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘LIEFDE STERKT’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.