BEWIJS VAN GOD !!!

Dichterbijblij

BEWIJS
VAN
GOD !!!

Voortdurend door
te mogen leven,
nooit op slot !!!

Het Levenswonder !!
In alles van
Liefde-bijzonder !!!

Inspiratie openen
als bescheiden kind !!
Duidelijk antwoord,
na overeenkomstig vragen,
je daarna (niet) wint !!

Onvoldoende of weggebleven ??!
Je inzet, blijkbaar te slap gedreven !!

Volhouden !!
Gouden oplossing
toevertrouwde !!

Je bent zelf
al duidelijk bewijs
van God !!
Tot alle lichaams-vezels,
springlevend-hot !!

Accepteer jij
volgend leven niet,
omdat jij in tunnelvisie,
teleurgesteld, onmachtig
en kortzichtig ziet ??!

Vraag je bewijs.
keer op keer,
duidelijk aan God !!
Wijs, zul je zeker worden,
in plaats van
zwart-cynische zot !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Op mijn 17e jaar wist ik dat ik antwoord zou krijgen op alle levensvragen ! Nou, nou dat is nogal wat ! Zeker ! En die kreeg ik ook !! Ik vond de antwoorden van de kerk voor mij te onduidelijk en de ergernis daarover, een ander te veel in het ongewisse te laten, als liefdeloos, en werd voor mij juist een springplank ! Daarvoor krachtig inzetten !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘BEWIJS VAN GOD !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.