Psalmen van David

Petra Groeneveld

Heer leer ze dat wie meent staande te blijven
Pas de overwinning zullen behalen
als ze tot het einde volharden
de lauwerkrans zullen verkrijgen
Ik word geraakt door de psalmen van David
met vallen opstaan op hoge bergen en diepe dalen
boog hij het hoofd met al zijn zonden en falen

Amen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Psalmen van David’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.