Zalving van de Geest.

Els Hengstman-van Olst

De zalving van de Heilige Geest
zal je alles leren,
de dingen die je weten moet
zodat je God zal eren!

Heden, verleden, toekomst
daar weet Hij alles van,
Hij leidt je dagelijks op jouw weg
zodat je leven kan.

Elke dag geeft Hij Zijn vrede
door de zalving van de Geest,
Hij is jouw Leidsman ten leve
door Hem wordt het een feest!

Nooit zal Hij jou ooit verlaten
je kunt steeds op Hem leunen,
Hij is jouw trouwe Hemelvriend
en zal je altijd steunen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Informatie bij het gedicht

1 Johannes 2:27

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zalving van de Geest.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.