Bij God niets onmogelijk !!!!

Petra Groeneveld

Bij God is niets onmogelijk
Hij geeft ons kracht naar kruis
geeft moed tegen onrecht
en dingen die niet zijn pluis

Hij weert de harteloze
die vol van eigenwaan
Zijn in de ban van boze
is die weg nog terug te gaan?

Ze heersen overheersend
zo zijn ze in hun ban
Zijn ver van U verwijdert
o God genees ze hiervan

Geef ze Uw ware liefde
en leer ze dienend U volgen
Niet anderen zo grieven
met woorden grievend vervolgen !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bij God niets onmogelijk !!!!’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.