INLOGGEN
«»

OPRECHT HOREN

Gods Koninkrijk
is voor ieders oor verstaanbaar
de hoog ontwikkelde
de eenvoudige van geest
mogen de Blijde Boodschap
samen door hun gemoed
en voornemen laten stromen
beiden
kunnen de kunst scheppen
reine rijpheid der kinderen
zich eigen te maken
opdat
vrolijke verwondering
zonder vooroordelen
het verkwikkende Woord
in de ontvankelijke ziel
vrijmoedig stralen doet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Han Messie
Actief sinds: 18-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘OPRECHT HOREN’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.