LIEFDE-KOMPAS !!!

Dichterbijblij

LIEFDE-
KOMPAS !!!

Christus'
Liefde
altijd is
en was !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Zoek eerst het Koninkrijk Gods (=De Liefde, onbaatzuchtig, de beloning krijg je evenwel gegarandeerd !) en het overige zal je worden toegeworpen !!! Dit kan ik stellig beamen !!! Voortdurend blijf ik dat steeds meemaken !!! Daar moet je wel wat voor doen !! Aktief meewerken en je als kind laten inspireren !! Zonder voorwaarden !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘LIEFDE-KOMPAS !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.