Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

ERNSTIG VERSCHRAALD !!!

ERNSTIG
VERSCHRAALD !!!

De Liefde-
Levenskracht,
sinds miljoenen jaren,
bij de mens omlaag
gehaald !!!

Terug naar het paradijs !!!
Hoogste !!!
God de Vader prijs !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019
Informatie bij het gedicht:

Hard werken tot terugkeer !! Dat kan zeker wel, maar is zwaar !! Als bewijs van zeer afgegleden !!! Roofbouw, vanuit het lichaam, nu nog steeds, zich uiteraard ook laat weten in roofbouw op de natuur !! De zaakjes op aarde niet in orde en dan de ruimte in ??? Weer, om koloniaal te plunderen ?? Daar lijkt het wel op !!!
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ERNSTIG VERSCHRAALD !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.