INLOGGEN
«»

Houd vol in de verdrukking

Ik blijf U Heiland volgen
in moeite en verdriet.
Al blijft men mij vervolgen
U weet het en U ziet.
U zegt mij, Ik blijf helpen
Ik laat je nooit alleen
als 't kwaad blijft overstelpen
Mijn hart is niet van steen.

De leugen lijkt te winnen
omdat de leugen haat.
Maar Ik blijf jou beminnen
bescherm je tegen 't kwaad.
Ik ben de Ware Liefde
omdat jij Mij vertrouwt.
Ik ben de Ware Herder
jouw Redder en behoud.

Houd vol in de verdrukking
Ik geef je moed en kracht.
Hun leugen wordt mislukking
die worden niet volbracht.
Ik haat de leugentongen
Ik houd niet van onrecht
Ik zal jou nooit verlaten
Ik doe ; Ik ben oprecht.

Melodie : Is dat ,is dat mijn Koning

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Houd vol in de verdrukking’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.