Lichtend licht

Petra Groeneveld

Heer open onze doven oren dat wij horen
Heer open onze blinde ogen dat wij zien
Heer open onze stomme mond dat wij spreken
Heer open onze onbewogen harten
wij bewogen worden met barmhartigheid
Heer laat Uw waarheid niet ontbreken.
Heer verlicht onze ogen dat wij in Uw licht
een lichtend licht zijn voor Uw aangezicht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Efeze 5 -17 b opdat u helder en duidelijk zult zien wie Christus is en Hem door en door zult kennen . Ik bid dat u innerlijk vol licht zult zijn !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lichtend licht ’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.