OPTELLEN !!!

Dichterbijblij

OPTELLEN !!!

En je oordeel vellen !!!

Onderaan de streep,
je Liefde nog vrij
of
in geboeide greep ?!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

De houding t.o.v. God en het Leven ! Veel onbegrepen en schelden op God, volop in woord en beeld ! Tel eerst eerlijk je zegeningen ! Daarvan aftrekken je zgn, rekeningen; vnl positief overblijft, jij al iets van God de Vader en het leven begrijpt ! De Liefde, als uitgangspunt steeds weer gewillig rijpt ! Jouw medewerking daarin niet achterblijft!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘OPTELLEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.