JOUW WEG (1) !!!

Dichterbijblij

JOUW WEG (1) !!!

Golvend tussen
subliem en pech !!!
In Liefde met
onfeilbare zeg !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Onfeilbaar: zowel in positief als negatief, is De Liefde volmaakt !! Liefde=in 1e instantie De Levenskracht zelf, als stellig positief en daar altijd heen leidend ! Via betere gezondheid is zij beter voelbaar ! Ongezond geeft twijfel; veelal in TV-beeld !! Liefde is verzorgend, bijv. tussen moeder en kind en aan behoeftige. Romantisch is de lagere.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘JOUW WEG (1) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.