In de handen van de Meester.

Els Hengstman-van Olst

Ik heb alleen twee visjes
het is werkelijk niet veel
en ook vijf kleine broodjes
wilt U dat ik dát deel?

Ik zou niet weten hoe dat moet,
brood en visjes delen,
er zijn hier duizenden mensen
het zijn er toch zó velen!

Zegt U nu echt tegen mij
om het aan U te geven,
niet meer krampachtig vast te houden
zodat ik een wonder kan beleven?

Hier zijn dan de twee visjes,
ik leg ze in Uw handen
en ook de verse broodjes
ze liggen in de manden.

En toen ik het had losgelaten
deed Jezus een groot wonder,
duizenden mensen kregen eten
het was toch zó bijzonder!

Het waren maar twee visjes
en een paar broodjes voor de Heer,
maar in de handen van de Meester
wordt het altijd meer!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In de handen van de Meester.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.