BIDDEND BEREIDEN

Han Messie

Heer Jezus in de Hemel
is steeds bij machte
zieken terstond te genezen
gelijk Hij deed
tijdens Zijn leven op aarde

de Heiland is echter
geen wonderdoener
onderworpen aan bevel

de Vader en de Zoon
laten hun kracht om te helen
vol liefde opblinken
tussen horende mensen
opdat deze heilzame kunst
mag schijnen over het werk
van artsen en verzorgers
die het geneesmiddel
uitvinden en toedienen
waar Gods zegen doorheen straalt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Han Messie (Actief sinds: 18-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘BIDDEND BEREIDEN’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.