Antwoord

Gertjan van der Kraan

Antwoord

Wat geloof je
Hoe geloof je
Wat beleef je
Hoe reageer je
Wat ervaar je
Hoe leef je

Zoveel intense vragen
Op even zoveel dagen
Wat is je antwoord
Hoe word je gehoord
Wat er in je leeft
Hoe je inhoud geeft
Aan je leven als Gods kind
En wat je daarbij vindt
Weet dat Hij je helpt
Als je wordt overstelpt
Met al die vragen
Hij zal je dragen
En de woorden geven
Als antwoord in je leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ Antwoord’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.