INLOGGEN
«»

Als God voor de musjes zorgt!

Als God voor de musjes zorgt,
de bloemen in de wei,
de vogels in de bomen
dan zorgt Hij óók voor mij!

Als zwaluwen veilig hun nest
bouwen bij Gods altaren,
dan weet ik vanuit Zijn Woord
Hij zal mij steeds bewaren!

Zoals de goede Herder
zorgt met heel zijn wezen,
zó zorgt Hij óók voor mij
ik heb geen kwaad te vrezen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als God voor de musjes zorgt!’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.