Leven tot Uw eer

Petra Groeneveld

Verbroken is het slavenjuk
bevrijd van satan en zijn druk.
De slaafse banden verbroken
Halleluja, ‘t is gewroken.

Christus heeft satan verslagen
‘k heb in Hem een welbehagen.
Dank U, dank U, o lieve Heer
eeuwig vrij, leven tot Uw eer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leven tot Uw eer’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.