Het nieuwe is begonnen

Petra Groeneveld

Het oude is voorbij
het nieuwe begonnen
Kijk niet meer achterom
vergeet wat is geweest.

De weg gaat niet terug
krijgt een nieuw begin
Voor mij is ‘t leven waard
ik heb weer levenszin.

De Heer staat mij terzij
heeft dat altijd gedaan.
Hij is het die heel blij
zegt: jij bent voorgoed vrij.

Hij is de Weg ,de Waarheid
in Zijn mond geen bedrog.
Hij ziet altijd ons hart aan,
Hij heeft mij welgedaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het nieuwe is begonnen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.