INLOGGEN
«»

Blij

Blij

Wees blij in de Heer
Ik zeg het nog eens, wees blij.
Maar lukt dat iedere keer?
Als je vast zit in de emotionele klei
En niet altijd even sterk.
Maar er staat daar nog meer;
We moeten wel aan het werk.
En dit moet wel iedere keer.
Laat God je verdriet maar horen
Met bidden, smeken én danken.
Hij zal zich er echt niet door storen
Want je bent een van de ranken
Die in de wijnstok zijn geënt.
Daarom leeft Jezus nu in jou
Ben je bij de Vader gekend
Geeft Hij kracht naar kruis
Op een moeilijke en zware weg
Naar Zijn prachtig Vaderhuis.
Daarom is wat ik je nu zeg;
‘Wees blij in de Heer’
Meer dan een losse opmerking
Het is eigenlijk veel meer;
Een rijke Bijbelse versterking.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Blij’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.