INLOGGEN
«»

U gaf voor ons Uw leven

Heer, laten wij volharden
Uw tijden zijn nabij.
Ontferm U over allen
staat U ons steeds terzij.
De toekomst is zo duister,
Uw Licht zien wij niet meer.
Erbarm U Heer, erbarm U,
O, red ons lieve Heer.

En leid ons in Uw waarheid,
en Uw gerechtigheid.
Geef ons Heer, Uw klaarheid,
maak ons daartoe bereid.
Laat Uwe hand ons leiden,
op 't smalle, effen pad.
En komt U ons bevrijden,
uit donk're duist're nacht.

U gaf voor ons Uw leven,
aan 't ruwe houten kruis.
En wilt U ons vergeven,
brengt U ons veilig thuis.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘U gaf voor ons Uw leven’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.