INLOGGEN
«»

Vergeef ons onze zonden

Heer leer ons om vergeving vragen,
leer ons te knielen bij Uw kruis.
Alleen dan kunnen wij U behagen,
krijgen wij vergeving van zonden.

Vergeef ons wat wij verkeerd deden,
vergeef ons wat wij oprecht beleden.
Leer ons onze trotsen harten buigen,
vergeef,vergeef ons onze zonden.

Als wij dat niet kunnen ,dan zullen
wij Uw Vaderhart diep verwonden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vergeef ons onze zonden’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.