INLOGGEN
«»

Ik ben U zo dankbaar

Nooit mag ik vergeten,
wat U voor mij deed.
De tocht door 't leven,
de vreugde het leed.

Nooit mag ik vergeten,
dat U er steeds was.
Hoe U mij behoedde,
en mij steeds genas.

U was er, U bent er,
voor mij altijd weer.
Nooit mag ik vergeten,
Uw liefde voor mij Heer.

Ik ben U zo dankbaar,
ik houd van U Heer.
U bent zo genaakbaar,
ik dank U, o Heer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben U zo dankbaar’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.