INLOGGEN
«»

Het zijn de kleine dingen.

Ze maakt elke dag haar rondje
met haar lieve kleine hondje,
als ik haar ontmoet op straat
vraag ik hoe 't met haar gaat.

Ze wandelt langs een paar kraampjes
koopt appels, pruimen en wat braampjes,
ze steekt er gelijk wat in haar mond
want bramen zijn toch zo gezond!

Thuis kijkt ze in de bus
er ligt een brief van haar zus
met een knuffel en een zoen
het zijn de kleine dingen die het doen!

Voor het eten dankt ze God
en denkt aan zijn gebod,
dat Hij het goede graag wil geven
als je naar Zijn woord wilt leven!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het zijn de kleine dingen.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.