INLOGGEN
«»

Hij heeft in ons welbehagen

Als een roepende stem in de
woestijn is Hij in ons leven.
Hij ging ons voor en heeft
veel kracht en moed gegeven.

Machtige vijanden heeft Hij
voor ons vernietigd, verslagen.
Hij heeft in ons welbehagen.

Hij heeft het beloofd, dat Hij
ons met liefde zal omringen.
Mogen wij van onze Redder,
Zaligmaker, blijven zingen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij heeft in ons welbehagen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.