INLOGGEN
«»

Ik maak alles nieuw

Jeruzalem, uw gouden paar`len poorten,
stralen mij op weg naar u, tegemoet.
De stad van vrede en gerechtigheid,
zo vredig liggend in een gouden gloed.

Wat een dag zal het zijn als ik bij u mag
binnentreden, waar koning Jezus
mij begroet, dat Hij zal zeggen jouw
strijd is gestreden, kom maar binnen,
de overwinning is door Mij betaald,
Ik heb je nu voor eeuwig thuisgehaald.

De tranen zijn voorbij en nooit meer
zul je wenen. Ik wis ze af, blijmoedig
mag je nu Mijn poorten binnentreden.
Het oude is voorbij, Ik maak alles nieuw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik maak alles nieuw’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.