INLOGGEN
«»

Hij in mij

Als ik bid in Jezus naam
Is dat wel een referentie.
Hij geniet de grootste faam
Geeft het geheel ook veel pretentie.

Hij zegt: “u bid en ik zal geven”
Dan bid ik netjes en goed verwoord
Doe ik het in eigen woorden
Is het zeker dat hij hoort.

Als ik bid in naam van Hem
Is Hij ook mijn referentie
Vanuit mij is ook Zijn stem
Hij in mij ik in Hem.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anton Combé
Actief sinds: 16-09-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij in mij’ van Anton Combé zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.