INLOGGEN
«»

afkomst

De jongens van de straat.
In de bak en in de kroegen.
Hebben eigenlijk een leven
Waar ze niet om vroegen.
Een foute keus of misstap
Daar zit je dan
In een hoek getrapt.
Vanuit een hoek
Kun je in het missen komen.
Laat een gebed
Uit je hart doen stromen
En ik weet het,
Het gaat niet 1,2,3,
Als je maar ’t midden ziet
‘midden staat centraal.
Daar staat Jezus
En vind je rust
Daar er geen vrees is.
De overwinning kunnen we
Dan samen delen]en zijn we er
Met kracht,
En velen.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anton Combé
Actief sinds: 16-09-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘afkomst’ van Anton Combé zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.