INLOGGEN
«»

Dat wij volharden in ons gebed

In Uw genade en eeuwig ontfermen,
bent U ons in Uw goedheid nabij.
Als wij steeds in nood tot U komen,
help ons Heer en maakt U ons vrij.

Vrij van angst om door te mogen geven,
hoe U ons bevrijdt van zonden en schuld
Vrij om de ander van harte te vergeven,
geeft U ons Heer, Uw liefde en geduld.

Dat wij oprecht van hart mogen belijden,
dat U ons steeds weer uit alles redt.
O Here God, laten wij sterk zijn in `t lijden,
en dat wij volharden in ons gebed.
Amen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dat wij volharden in ons gebed’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.