INLOGGEN
«»

De Bruidegom staat al klaar

Als de liefde echt zou zijn,
uit dezelfde Geest geboren.
Maken wij elkaar niet klein,
omdat wij Hem toebehoren.

Gaan samen hand in hand,
reizen naar `t beloofde land.
Bezield door dezelfde Geest,
op weg naar het Bruiloftfeest.

De Bruidegom staat al klaar,
kom met Mij binnen allemaal.
En met een liefdevol gebaar,
zit met Mij aan `t Avondmaal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De Bruidegom staat al klaar’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.