Machtige Heiland U komt toe alle eer

Petra Groeneveld

Machige Heiland,U
komt toe alle lof en eer.
Ik bemin en aanbid U,
kniel aan Uw voeten neer.
`k hef mijn handen
naar boven,met grote dank
en hand geklap.
En ik richt mijn schreden,
naar U stap voor stap.
Mijn stem zingt een lied,
voor Uw liefde en trouw.
Mijn ogen vol aanbidding,
wanneer ik Uw lief`lijk
aangezicht aanschouw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Machtige Heiland U komt toe alle eer’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.