INLOGGEN
«»

Sterren in de nacht

Ik las mijn dagboek
van een aantal jaar geleden.
O Here God, wat was
ik met U één.
Tot U richtte ik
mijn vragen en gebeden.
Ik word er door ontroerd,
door zorgen was ik
van U afgevoerd.
Ik voelde niet Uw warme
zonnestralen.
Steeds minder ontdekte
ik Uw sterren in de nacht.
Maar toen ik weer
mijn dagboek las,
voelde ik opnieuw
Uw warmte.
U heeft mij
veilig thuisgebracht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sterren in de nacht’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.