INLOGGEN
«»

Gods geschenk

De onsterfelijke liefde van de engelen
is gods testament aan de mens.
Door het fluisteren van engelenstemmen
voelen wij ons thuis op aarde.

Door de liefdevolle omhelzing van engelenvleugels
worden wij weer herinnerd aan ons hemelse thuis.
Zij maken ons aan het lachen en huilen
als de hemelse wezens die we zijn.

Dat is gods geschenk aan de mens.
door de engelen te worden herinnerd
aan een liefde die zo groot is
dat zij geen begin en einde kent.

B.R.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

B.R.
Actief sinds: 12-07-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gods geschenk’ van B.R. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.