INLOGGEN
«»

Ik druk je veilig aan Mijn hart

Hij is de Herder die Zijn schapen hoedt,
brengt ze weer thuis en worden blij begroet.
Gewonde schapen worden weer hersteld,
en van Zijn wonderen verteld.

Hij is de Herder die bewogen is
met mensen, in hun kommer en gemis.
Komt op voor hen in zorgen en in smart,
en zegt, Ik druk je veilig aan Mijn hart.

Hij is de Herder die Zijn leven gaf,
voor onze zonden, die Hij ons vergaf.
Hij gaf daarvoor Zijn lichaam en Zijn bloed,
zegt, door genade heb Ik jou behoed.


Melodie : U heb ik nodig Uw genade is.
LBVK 392

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik druk je veilig aan Mijn hart’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.