Gevolg of vervolg

Gertjan van der Kraan

Gevolg of vervolg

Waaruit bestaat de virus angst
Waarvoor ben je het bangst
Voor besmetting met Corona
Of voor wat er gebeurt daarna
Als we het virus niet overleven
Ons leven uit handen moeten geven
Waardoor misschien die angst ontstaat
Voor iets wat wel of niet bestaat
Maar is je angst dan wel terecht
Is er soms iets waar tegen je vecht
Waardoor de angst in je regeert
Zich tegen jou gedachten keert
Misschien is er een oplossing voor
Lees gewoon de Bijbel eens door
Bijvoorbeeld wat in Lucas 21:9-36 staat
Want daar staat waar het nu om gaat
Je kunt het geloven of tegenstaan
Maar moet nu met de situatie omgaan
Wat is de echte oorzaak van je angst
Waarvoor ben je nu echt het bangst?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

M.b.t. het Corona virus

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevolg of vervolg’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.