INLOGGEN
«»

Gods gedachten

Als ik denk aan Gods gedachten
dan duizelt het in mij,
'k kan het niet bevatten
zó oneindig groot is Hij.

Hij hoeft maar iets te spreken
Zijn Woord brengt het tot stand,
alles is voor God mogelijk
door Zijn volmaakte Meesterhand!

Zijn gedachten zijn veel hoger
dan die van álle mensen,
Hij weet al voor wij vragen
wat wij zo vurig wensen.

Veel kunnen wij begrijpen
omdat Hij wijsheid geeft,
maar hoger zijn Gods gedachten
dan ál wat op de aarde leeft!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gods gedachten’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.