Bij Jezus Thuis.

Els Hengstman-van Olst

Voorbij de horizon van lijden,
voorbij de grenzen van verdriet,
glanzen gouden straten
een Hemels oord ligt in 't verschiet.

Daar is geen zee van tranen,
geen jammerklacht wordt er gehoord,
voor eeuwig Thuis bij Jezus
en blijdschap ongestoord!

Want alle bittere tranen
die God met zorg bewaarde,
veegt Hij van onze ogen
die wij huilden op de aarde.

Achter sluiers van de wereld
ligt een Eeuwig Vaderhuis,
wijd staat Gods deur open:
welkom bij Jezus Thuis!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bij Jezus Thuis.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.