Kabbelende golfjes.

Els Hengstman-van Olst

Ik zoek een plekje om te rusten
aan de oever van een meer,
'k kijk naar kabbelende golfjes
ze deinen rustig op en neer!

Ook mijn leven kan soms deinen
zoals de golfjes heen en weer,
maar zo zittend aan de oever
ervaar ik een volmaakte sfeer!

Want het ritme van het water
wat rust geeft en ontspant,
is volkomen zoals het moet
geleid door Gods Meesterhand!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kabbelende golfjes.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.