INLOGGEN
«»

God is Liefde

God is liefde

Liefde is helend
Liefde is iets moois
Liefde is krachtig
Liefde is elkaar helpen
Liefde is geven en nemen
Liefde is zachtmoedigheid
Liefde is vrede en blijschap
Liefde is geduldig en vol goedheid
Liefde is eerlijk en rechtvaardigheid
Liefde is warmte en zorgzaamheid
Liefde is elkaar vergeven en liefhebben
Liefde is elkaar steunen en respecteren
Liefde is wat iedereen nodig heeft in zijn leven
Liefde geeft ons weer een stukje hoop en kracht
Liefde is waar ons hart stilletjes naar verlangt
Liefde we kunnen niet zonder het verrijkt ons wereld
Liefde is elkaar laten voelen dat we geliefd zijn zoals
God alle mensen lief heeft zijn liefde voor onze is onverwaardelijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Minuska Bart
Actief sinds: 18-11-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘God is Liefde’ van Minuska Bart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.