INLOGGEN
«»

Moed

Moed

Je zoekt kracht om moed uit te halen
Want je gedachten gingen weer aan de haal
Je zou zo graag weer willen stralen
Maar je mist elke lichtstraal
Waardoor je gedachten gaan bepalen;
Ik sta steeds weer vreselijk voor paal

Maar om je daar weer uit te halen
Waardoor je weer kunt gaan stralen
Zul je eerst echt moeten bepalen
Waar je de moed vandaan kunt halen
Die jou weer werkelijk laat stralen
Laat daarom Jezus je leven bepalen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moed’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.