INLOGGEN
«»

De wereld wordt duister.

Als de wereld duister wordt
en donkerheid heerst alom,
dan mogen wij als kind'ren Gods
bidden, kom Heer Jezus, kom!

Dan mogen wij gaan pleiten
en hopen op Gods Woord,
vragen Hem om bijstand
zodat onze gebeden worden verhoord!

Help allen in veel moeiten,
vervolging, angst en pijn,
wij bidden U oh Vader
wil toch heel dicht bij hen zijn!

Uw kinderen in deze wereld
lijden om Uw Naam,
kom hen te hulp, bescherm hen,
dat bidden wij te saam!

En dat allen die God haten
worden aangeraakt door U,
dat Jezus Liefde hen vervuld,
Vader dat bidden wij U nu!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De wereld wordt duister.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.