INLOGGEN
«»

Gebed voor mijn geliefden.

Vader, ik zou U willen vragen,
breng mijn geliefden veilig thuis,
bescherm hen op al hun wegen,
als ze op weg zijn naar hun huis.

Waar ze zich ook mogen bevinden,
op het land, de lucht of zee,
ik weet Uw heilige engelen
gaan altijd met hen mee!

Daarom maak ik mij geen zorgen,
dat is ook wat U steeds zegt,
ik kan alleen maar vurig bidden,
maakt U hun paden ruim en recht!

Dank U Vader in de hemel,
dat U waken zal en zorgen,
over ál mijn innige geliefden,
'k weet ze zijn bij U geborgen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gebed voor mijn geliefden.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.