INLOGGEN
«»

In memoriam: Fedde Nicolai

Zomaar opeens miste ik hem en in die zin
liet ik me ook uit...
Alsof het zo moest zijn, was de rouw-
advertentie zo heel nadrukkelijk daar
Ik wreef ongelovig in mijn ogen, dit kon toch
niet waar zijn! Ik keek nogmaals en het bracht
ook mij tot het besluit:

Fedde Nicolai, de man die ik geregeld graag
las Hoewel zélf niet van Christelijke huize,
liep ik vaak met hem in een en dezelfde pas
Zijn begrijpelijke Nederlands en met liefde en
respect geschreven
Zo spijtig dat hij nu al moest gaan, een verlies
Met toenemende bewondering wéér gelezen.....

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In memoriam: Fedde Nicolai’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.