Achter Hem aan.

Gertjan van der Kraan

Achter Hem aan.

Ga achter Jezus aan
En niet voor Hem uit.
Blijf zo je weg gaan
Ook als je op weerstand stuit.

Blijf in Zijn schaduw
Hij geeft het Licht
Want is de weg ruw
Hij heeft het juiste zicht.

Laat je biddend steeds leiden
Als je Zijn spreker mag zijn
En je Hem mag belijden
Aan Zijn tafel bij brood en wijn

Geef blijmoedig Zijn liefde door
Aan hen die je zijn gegeven.
Volg daarin Zijn heilrijk spoor
Wijzend op Hem in het Eeuwige leven.

Hij heeft beloofd: Ik zal bij je zijn.
Hij beloofde geen gladde wegen
Maar draagt wel je zorgen en je pijn
En schenkt daarbij Zijn zegen.

Ga daarom steeds achter Hem aan
Want Hij is de Weg die ons leidt
En door in die Waarheid te gaan
Geeft Hij eeuwig Leven op de juiste tijd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Achter Hem aan.’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.