INLOGGEN
«»

Vergeving

Vergeving

Jezus heeft Zijn bloed gegeven
Zodat wij eeuwig kunnen leven
Zijn bloed roept om vergeving
Niet om wraak, maar om beleving
Van Zijn werk om op te pleiten
En anderen niet gaan verwijten
Voor de pijn die ons is aangedaan
Die weg van pijn moesten begaan
Vergeving betekent niet vergeten
Maar dat je ondanks pijn mag weten
Hij heeft voor mij ook zo geleden
Leer mij zo tegemoet te treden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

(N.a.v. Hebr. 12:24) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vergeving’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.