INLOGGEN
«»

Dwaasheid of Wijsheid

Dwaasheid of Wijsheid

De dwaasheid van het Evangelie
Is juist enorme wijsheid voor wie
De boodschap ervan aanvaard
Als wijsheid voor heel de aard’
Voor steun, kracht en toeverlaat
Wie daaruit zijn levensweg gaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dwaasheid of Wijsheid’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.