INLOGGEN
«»

Weer die twijfel

Weer die twijfel

Het is zo moeilijk Vader
Nu ik biddend tot U nader
Ik twijfel steeds weer
Terwijl U iedere keer
In liefde tot mij naakt
Steeds sterker maakt
Geef mij vertrouwen
Door op U te bouwen
Blij mijn weg te gaan
Uw woorden te verstaan
En deze door te geven
Om zonder twijfel te leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weer die twijfel’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.