Samen gevat

Gertjan van der Kraan

Samen gevat

Misschien is het nog ver
Of duurt het nog lang
Maar ik verlang

Want ik sta er voor
Het is voor mij niet uit
Dus kijk ik vooruit

Het is ook niet over
Iets uit het verleden
Omdat Hij is overleden

Want Hij richt mij op
Blijft bij mij staan
Omdat Hij is opgestaan

Omdat ik van Hem hou
Houdt Hij mij vast
Is Hij mijn houvast

Hij is mijn doel en heil
Op weg naar het land
Van mijn Heiland

Zo blijf ik verlangen
En kijk ik vooruit
Al ben ik overleden
Ik zal weer opstaan
Dat is mijn houvast
In mijn Heiland

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Samenvatting van beleving

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samen gevat ’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.